Search for Artists, Bands, and Songs

Search All Videos

Search Videos with Lyrics

ISMET PEJA

Frogtoon Music - Artist Biography For ISMET PEJA

Artist Tags For ISMET PEJA

1) Kosovo 2) Gjakova

Frogtoon Music

Frogtoon Music App Page on Facebook

Frogtoon Music - Top Tracks For ISMET PEJA

1) Vallja e Tri Motrave 2) Gazel 3) Mori Shkodër Shkodra Jonë 4) Larg teje oj nane 5) Destan Begu 6) Kenga e pleqeris 7) Mahmut Pasha 8) Dera Boni Rrak Tak Tak 9) Dola n'penxhere (potpuri) 10) Disa herë më shkon ndërmend 11) Kush Kercen Napolonin 12) Knoma Kangën Sa T'Jam Gjallë 13) Robi Plaket Kur Don Vete 14) Moj Sanije bukuroshe 15) Robi plaket kur don vet 16) Sarajeva dhe e bukur 17) Kenga e Imer Rizes 18) 1 19) Në mëngjes lava sytë e zezë 20) Një Ditë të Diele/Fustani me Pika 21) O moj bukuroshe 22) Ismet Peja - Oj Kosova nene 23) M'ka Shku Djalli n'Gjermani 24) Po Të Lutem Shoku Im 25) Ismet Peja - o mori nan rash nhapsane 26) Vet Me Vehte Po Mendohem 27) Ku Po Këndojnë Këto Dy Kumrija 28) Te deshta me hakikate - © B1 29) Gur me gur (potpuri) 30) Lulëzol Fusha - Lulëzol Mali 31) Seq Po Punojshin Tre Vëllezën 32) Këngë Për Ali Pashë Tepelenën 33) Albania - Ismet Peja - Napoloni 34) Zuna ne kajk 35) Remek Delo 36) M'kanë Thanë Shoqet Mramë 37) dashunija si rrufe 38) Skënderben Lufton Si Lua 39) Ne gjume isha enderr te pashe 40) Qiri,Qiri 41) Mepak Bejte Du Met Thone 42) cohu Rexho 43) Ma mire ne pyll se n'qytet 44) Bubullim te shkambi i Kavajes 45) kenge per anton qeten 46) dah palloshka & met isufi 47) Dola heret nл mengjez 48) Ovete Me Veti Djalo Po Mendohem 49) Nidit Djelle 50) Sarajeva Sher I Bukur
Loading...

Facebook Comments